Flatmo - Textila inredningar

Om Flatmo

Varje produkt är unik
Flatmo erbjuder dig som kund stor trygghet och flexibilitet, allt vi tillverkar är skräddarsytt – helt utifrån dina behov och önskemål.
Vi startade företaget för ca 30 år sedan i en liten by i Jämtland kallad Kälarne, och där finns vi kvar än idag. Vår företag har sedan start haft stadig positiv utveckling. Stort tack till alla nöjda kunder som rekommenderar oss vidare till sina vänner – framgång föder helt klart framgång…

 

Hög kvalitet till bästa möjliga pris är ett motto som följt oss sedan starten. Mängden återkommande nöjda kunder visar oss att vi kontinuerligt lyckas leva upp till detta motto. Att ge personlig service, inte tumma på kvalitén och ha nöjda kunder har högsta prioritet för oss på Flatmo.

Varje kund är unik
Inge FlatmoAtt verkligen förstå att varje kund är unik är en stor fördel för oss. Vi har fått utnämningar som Årets företagare i Bräcke kommun samt International Award for Commercial Prestige. Detta har fått oss att växa till ett kvalitetstänkande produktionsföretag, som fortsatt sätter varje kund i centrum.


Permobil har sett oss som huvudleverantörer av deras textila lösningar under drygt 10 år. Att vi lyckats hålla kvar vår produktion i Jämtland är vi oerhört stolta över. Genom att hålla högsta kvalité, både vad gäller produkter och service, är Flatmo idag ett välrenommerat företag med över 30 års erfarenhet.


Vår vision är att fortsätta utvecklas och expandera tillsammans med alla nöjda kunder, både företag och privatpersoner. Att leverera skräddarsydda lösningar anpassade till kundens specifika behov och önskemål är det vi är bäst på!

Inge Flatmo med personal
Inge Flatmo med personal